Informatie

Oktoberfest Langedijk 2016

Tickets

Voor Oktoberfest Langedijk 2016 zal evenals vorig jaar de gehele De Roode Leeuw omgebouwd worden tot een ware Festhalle. Daarbij ontbreekt het goed verzorgde eten en de toepasselijke muziek uiteraard niet. Er zijn alleen tickets per biertafel á 8personen verkrijgbaar. Zie hieronder de omschrijving per dag, per ticket.

Vanaf 09 mei 2016 worden er slechts 10 biertafels als ‘früher Vogel’ tickets met korting verkocht. Indien deze zijn uitverkocht zijn er uiteraard de standaard tickets voor biertafels á 8 p verkrijgbaar.

Zaterdag 29 oktober, 18:00 – 23:00 uur

Ticket: Early bird Biertafel* : één biertafel voor 8 personen met korting in De Roode Leeuw á € 472,50 (inclusief bier en eten, muziek, aankleding, bediening en zitplaatsen).

Ticket: Standaard Biertafel* : één biertafel voor 8 personen in De Roode Leeuw á € 540,00 (inclusief bier en eten, muziek, aankleding, bediening en zitplaatsen).

* bij binnenkomst krijgt iedere Oktoberfest Langedijk-ganger een bandje.

Kaartverkoop

Vanaf 09 mei 2016 start de kaartverkoop van de ‘früher Vogel’ tickets voor editie 2016. Indien de beperkte ‘früher Vogel’ tickets uitverkocht zijn, kan men de standaard tickets bestellen.

Dag en tijd
Het Oktoberfest Langedijk vindt plaats op zaterdag 29 oktober 2016.

Zaterdag 29 oktober, 18:00 uur – 23:00 uur

Algemene informatie

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd is 18 jaar, legitimatie is verplicht

Kledingvoorschrift
Tijdens het Oktoberfest Langedijk is het dragen van Lederhose of Dirndl verplicht.

Eten & drinken
Op het Oktoberfest Langedijk is het verboden om eigen eten en/of drinken mee te nemen. Het eten en drinken wordt verzorgd door Oktoberfest Langedijk. Het eten zal worden genuttigd tussen 18.00 en 19.15 uur.

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig. De kosten voor de garderobe zijn bij de prijs inbegrepen.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig. De toiletten zijn kosteloos te gebruiken.

Rookbeleid
Het Oktoberfest Langedijk conformeert zich aan het beleid van het Openbaar Ministerie. Dit houdt in dat er tijdens het Oktoberfest Langedijk niet binnen gerookt mag worden. Binnen zijn er rookruimtes aanwezig.

Drugsbeleid
Het Oktoberfest Langedijk conformeert zich aan het beleid van het Openbaar Ministerie. Dit betekent dat er geen soft- en of harddrugs wordt toegestaan. Er geldt tijdens het Oktoberfest een zero-tolerance beleid.

Als er nog vragen zijn, dan kun je deze per email stellen.